قرقیزستان عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا می شود

مقامات کشور قرقیزستان اعلام کرده اند که قصد دارند کشورشان به اتحادیه اقتصادی اوراسیا بپیوندد.
ماهها است بحث و گفتگو در مورد پیوستن قرقیزستان به اتحاد گمرکی در جریان بوده است. امروز خبرگزاری های ارمنستان گزارش دادند که هم مقامات قرقیزی و هم مقامات روس عزم کشور قرقیزستان برای پیوستن به این اتحادیه را مورد تاکید قرار دادند.
از سوی دیگر مارات شارشکیف رئیس اتاق بازرگانی قرقیزستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک عنوان کرد: ما بسیار علاقمند هستیم که با کشورهای جنوب آسیا همکاری اقتصادی بیشتری داشته باشیم که در این رابطه بندرعباس می‌تواند نقش بسیار مهمی ایفا کند و این مسئله در حال حاضر برای قرقیزستان بسیار اهمیت دارد.
همکاری ایران با اتحادیه اورسیا فرصتی است برای دستیابی کشور ما به بازار بزرگ صادرات غیر نفتی. بعلاوه ایران می تواند نقش ترانزیتی بین این اتحادیه و سایر مناطق جهان را ایفا نماید.

نظرات