ارمنستان بهترین کشور گروه همسود برای کارآفرینی

نشریه فوربس بطور سالانه رده بندی بهترین کشورهای جهان برای کسب و کار را منتشر می کند. در رده بندی سال 2014 ارمنستان بالاترین رتبه را در میان کشورهای همسود یا مشترک المنافع بدست آورده است.
ارمنستان در رده بندی فوربس رتبه 56 را در میان کشورهای جهان به خود اختصاص داده است. رتبه سایر کشورهای همسود عبارت است از : جمهوری آذربایجان 60 ، قزاقستان 65 ، مولداوی 75 ، اوکراین 88 ، روسیه 91 ، قرقیزستان 101 . دو کشور ترکمنستان و ازبکستان نیز در لیست 146 کشور رتبه بندی شده جایگاهی ندارند.
دانمارک، هنگ کنگ و نیوزلند در رتبه بندی فوربس جایگاه اول تا سوم را بترتیب بخود اختصاص داده اند البته میدانیم که هنگ کنگ کشور مستقلی نیست و در واقع بخشی از خاک چین به حساب می آید.
ایران در رتبه بندی فوربس در جایگاه 132 قرار گرفته است و بنابراین یکی از بدترین کشورهای جهان برای کار و کاسبی است. ترکیه در رتبه 50 جای دارد و از بهترین کشورهای منطقه برای کارآفرینان محسوب می شود.
در سال 2015 اتحادیه اوراسیا بطور رسمی فعال خواهد شد و ارمنستان به یک بازار 150 میلیون نفری متصل خواهد گردید و البته این موجب جذابیت بیشتر این کشور برای سرمایه گذاران و کارآفرینان خواهد شد.

نظرات