مشکلات گردشگران در تفلیس
قفقازستان - اینروزها مشاهده گردشگران ایرانی در کوچه ها و خیابانهای شهر تفلیس امری عادی تلقی می شود. درباره دیدنی ها و جاذبه های گردشگری گرجستان و شهر تفلیس مطالب زیادی در فضای مجازی منتشر شده است در این پست مروری داریم به برخی از مشکلات گردشگران در گرجستان و بویژه شهر تفلیس.
- تاکسی: در گرجستان تاکسیها تاکسیمتر ندارند و مبلغ کرایه براساس توافق مسافر و راننده پرداخت می شود. در چنین وضعی گردشگری که اطلاع چندانی از نرخها و مسیرها ندارد اغلب با مشکل مواجه می شود.
- مشکل زبان: کمتر کسی پیدا می شود که زبان انگلیسی بداند. درصد افرادی که انگلیسی می دانند در گروههای سنی بالاتر کمتر می شود. جالب است بدانید که بسیاری از مردم تفلیس مایل نیستند بزبان روسی هم صحبت کنند یا اینکه این زبان را فراموش کرده اند. یکی از مشکلات گردشگران برقراری ارتباط با مردم عادی کوچه و بازار است.
- سطل زباله: اغلب مغازه دارها و بنگاه دارهای تفلیس در مقابل درب مغازه سطل زباله نمی گذارند. حتی بسیاری از شعب بانکها و ادارات دولتی هم در بیرون ساختمان سطل زباله ای قرار نداده اند. در چنین شرایطی سطلهای زباله شهرداری هم کفایت نمی کند. گاهی برای رسیدن به محل ریختن زباله باید چند صد متر پیاده روی کرد.
- پارکینگ: یکی از مشکلات اتوبوسهای گردشگری در تفلیس این است که در خیابانهای مرکزی و میدانهای اصلی، محلی برای توقف جهت سوار یا پیاده کردن گردشگران پیدا نمی کنند. اتوبوسها اغلب ناچار می شوند در محلهای غیرمجاز توقف نمایند و گاهی پلیس نیز بدون توجه به شرایط آنها را جریمه می کند.
- کارکنان غیرحرفه ای: در تفلیس اغلب گارسونها به مشتری لبخند نمی زنند و گاهی با اخم بسوی شما می آیند. تعحب نکنید اگر به سرعت و بدون نگاه کردن بشما از مقابلتان رد شدند تا سفارش بیشتری به آنها ندهید. یک گردشگر ایرانی می گوید وقتی از مسئول رسپشن هتل سئوال کردم چرا اتاق من یخچال ندارد، پاسخ داد مگر چقدر پول داده ای که اتاق یخچالدار هم می خواهی. گردشگر دیگری که نحوه کار با کنترلر ایرکاندیشنر را نمی دانست و از هتل کمک خواسته بود از برخورد خشن کارمند هتل هنگام توضیح دادن سخن می گفت.
- فریبکاری: ایتسیک موشه رئیس اتاق بازرگانی اسرائیل در گرجستان می گوید در عکسی که یکی از گردشگران به او نشان داده است، روی تابلوی یک مغازه تبدیل ارز قیمت خرید یک دلار 2.03 اعلام شده است، در حالی که نرخ ارز در سایر محلهای تبدیل ارز حدود 2.30 بود. یک گردشگر ایرانی که با خودروی شخصی به گرجستان سفر کرده است، می گوید در واله شخصی سیمکارت تلفن همراه را به قیمت 5 دلار فروخت. در طول مسیر وقتی سیمکارت را در گوشی قرار دادیم متوجه شدیم که این شماره تلفن قطع می باشد. روز بعد وقتی به دفتر تلفن همراه در تفلیس مراجعه کردیم بما گفته شد که این شماره از سرویس خارج شده است و ما سیمکارت جدیدی از همان دفتر تهیه کردیم.
نظرات
ارسال یک نظر