گرجستان خواهان استقرار تجهیزات نظامی امریکا در این کشور شد

تینا خیداشلیتینا خیداشلی وزیر دفاع گرجستان می گوید استقرار تجهیزات نظامی امریکا در اروپا خبر خوبی است اما گرجستان نیز می خواهد تجهیزات نظامی امریکا در داخل مرزهای این کشور مستقر شود.
تینا خیداشلی در سفر به امریکا در مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی سخنرانی کرد و استقرار تجهیزات امریکایی در اروپای شرقی و محدود کردن روسیه را امنیت بیشتر توصیف کرد.
پیشتر اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا گفته بود در طرح تقویت حضور نظامی آمریکا در اروپا تجهیزات نظامی از قبیل تانک، خودروهای زرهی و توپخانه در کشورهای بلغارستان، استونی، لتونی، لیتوانی، لهستان، و رومانی استقرار می‌یابند. در پاسخ به اظهارات اشتون یک مقام وزارت خارجه روسیه گفت: اگر واقعاً تجهیزات نظامی ایالات متحده شامل تانک‌ها و دستگاه‌های توپخانه‌ای در کشورهای شرق اروپا و بالتیک مستقر شوند، این تهاجمی‌ترین اقدام ناتو و پنتاگون بعد از جنگ سرد خواهد بود.

نظرات