شیوع آنفولانزای خوکی موجب لغو تورهای ارمنستان شده است

قفقازستان- برخی از شرکتهای توریستی ارمنستان تورهای مسافرتی خود را بعلت شیوع آنفولانزای خوکی لغو نموده اند. مقامات آموزشی کشور نیز جهت کنترل بیماری  تعطیلات زمستانی را طولانی تر کرده اند. تاکنون 18 مورد مرگ ناشی از این بیماری در ارمنستان به ثبت رسیده است، با توجه به محدودیت دسترسی به خدمات پزشکی در مناطق دور افتاده ارمنستان، احتمال داده می شود آمار قربانبان بسیار بالاتر از این رقم باشد.
گروه ارمنستان تور با مدیریت کاوه توفیقی از جمله شرکتهایی است که اعلام کرده است تورهای بهمن ماه را بعلت شیوع بیماری لغو می کند. خبر لغو تورها در وبلاگ این گروه منتشر شده است.
مجتمع شهید فهمیده یا مدرسه ایرانی نیز امسال تعطیلات زمستانی را برای مقطع ابتدایی طولانی کرده است. در وبسایت این مجتمع طولانی بودن تعطیلات امسال به دلیل تمدید تعطیلی مدارس توسط وزارت آموزش و پرورش ارمنستان اعلام شده است. همین مجتمع در اطلاعیه دیگری به والدین اعلام کرده است: با توجه به شرایط نامساعد آب و هوا و امکان شیوع بیماری های واگیردار (سرماخوردگی و آنفولانزا و ... ) لازم است در صورت مشاهده هرگونه از علایم بیماری های فوق ، از فرستادن دانش آموزان به مدرسه پس از هماهنگی با مسئولین مجتمع جداً خودداری نمایند.
در گرجستان نیز روز 20 ژانویه جاری خبر درگذشت یک فرد میانسال بر اثر بیماری آنفولانزای خوکی در رسانه ها منتشر شد. این دومین مورد از خبر مرگ در اثر آنفولانزای خوکی بود که بطور رسمی تائید شد. بزودی بیمارستانها و مراکز درمانی گرجستان به حال آماده باش درخواهند آمد زیرا اوج شیوع این بیماری برای ماه فوریه پیش بینی شده است.

نظرات