سرود خامنه ای وارد بازار می شود

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری از ورود یکی از سروده های خامنه ای به بازار موسیقی در آینده نزدیک خبر داد. علیرضا قزوه همچنین از اینکه برخی از ترانه ها در ایران مجوز گرفته اند ابراز نگرانی کرد.
به گزارش ایسنا، علیرضا قزوه در نشست رسانه‌ای مهرواره شعر و داستان جوان سوره اعلام کرد: سرود حضرت آقا به زودی توسط مرکز موسیقی حوزه هنری روانه بازار می‌شود و مخاطبان و علاقه‌مندان می‌توانند از این اثر ارزشمند بهره ببرند. این یک اقدام بسیار انقلابی است و می بینیم که رهبر معظم انقلاب با تمام مشغله هایی که دارند، وقتی بر روی موضوع سرودها تاکید دارند، خودشان هم سریعا اقدام به سرایش اثری می‌کنند.
علیرضا قزوه در نشست مزبور همچنین کفت گاهی می بینیم ترانه‌هایی که در کشورمان مجوز انتشار می گیرند، با ترانه‌هایی که توسط خواننده‌های بیرون مرزها اجرا می‌شوند، تفاوتی ندارند و نباید از این موضوع غافل شویم که برخی در جبهه شعر و ادبیات انقلاب اسلامی رسوخ کرده و اهداف خوبی ندارند.
ایران از معدود کشورهای جهان است که برای انتشار اثر هنری باید از دولت اجازه گرفت.

نظرات